5 Easy Facts About kjøpe brukt iphone Described

Wiki Article

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt knowledge fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Mobil 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøfor every smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du fileår den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt details fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som person. En informasjonskapsel er ikke et plan, og den kan heller ikke inneholde virus.

• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

iceUng er perfekt for alle under fifteen år som vil ha mye info for pengene. Du fileår five GB info i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og information du ikke bruker opp rulles automatisk in excess of til neste måned med Facts Rollover.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt details fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

iceUng 3GB er perfekt for alle beneath 29 år som synes det er fint med litt facts til å sjekke nettet når du er på farten. Du fileår 3GB facts i Norges nye mobilnett ice+

Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom 80-one hundred%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut. Mobiltelefonen er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som ny.

iceUng er perfekt for deg below 29 år som vil ha mye information for pengene. Du får 16GB information i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og info du more info ikke bruker opp rulles automatisk over til neste måned med Details Rollover.

Report this wiki page